Aan vleesgerechten wordt traditioneel veel aandacht besteed omdat het het middelpunt van elke maaltijd is. Vleesgerechten uit de Italiaanse keuken bestaan uit eenvoudige, smakelijke gerechten met verse en gezonde ingedriënten zoals de extra vergine olijfolie, knoflook, ui, paprika, tomaten, courgette, enz.
 
Secondi di carni - Vleesgerechten
  • Carpaccio con Rucola e Parmigiano
  • Dun gesneden rauw rundvlees, dat heel erg mals is, geserveerd met rucola sla en flinters Parmezaanse kaas.
  • Roastbeef al Limone
  • Rosbief is dungesneden rundvlees van een mager spierdeel. Rosbief wordt rosé gebraden, zodat de binnenkant rauw en mals blijft. Wordt geserveerd met citroensaus
  • Roastbeef ai Funghi
  • Rosbief met paddenstoelensaus
  • Tagliata
  • Verrukkelijk vleesgerecht van reepjes entrecote met rucola en olijfolie
  • Stufato di Manzo al Vino Rosso
  • Dit in wijn gestoofde rundvlees is een typisch gerecht uit de provincie Piemonte en is heerlijk om tijdens koude winterdagen te eten
  • Spezzatino di Manzo con Verdure e Patate
  • In kleine stukjes gestoofd rundvlees met groente en aardappels
  • Vitello Tonnato
  • Dungesneden kalfsmuis met een saus van tonijn. Een heerlijk (voor-) gerecht bij warm weer.
  • Filetto Maiale all'Aceto Balsamico
  • Varkenshaasje met uien en balsamico-azijnsaus
  • Anatra all'Arancia
  • Gebraden eend met zoetzure sinasappelsaus
  • Agnello Arrosto
  • Gebraden lamsvlees met knoflook en peterselie
    Home - Caterina - Menukaart - Pizza Oven
    Workshops - Werkgebied - Contactformulier