tiramisu taart
Er is niets zo lekker als een heerlijk dessert ter afsluiting van de maaltijd. Niet voor niets wordt er tijdens een etentje regelmatig gevraagd 'een gaatje open te laten' voor het dessert, want dit is vaak de kroon op het diner.
 
Dessert - Nagerechten
  • Pannacotta
  • Romige pudding met verse bosvruchten
  • Tiramisu
  • Tiramisù, letterlijk “trek mij omhoog”, is een authentiek Italiaans dessert dat bestaat uit een mengsel van rauwe opgeklopte eieren met mascarpone, suiker en Marsala wijn. Dit mengsel gaat over in sterke koffie gedrenkte lange vingers en wordt afgemaakt met cacaopoeder
  • IJs met verse fruitsalade
  • Heerlijke klassieker, niets is zo verfrissend en chique als een ijs uit het glas met verse vruchten erbij
  • Musse di cioccolato (Chocolade-mousse)
  • Voor liefhebbers van chocolade kan dit luchtige toetje niet missen. Proef en raak verslaafd!
    Home - Caterina - Menukaart - Pizza Oven
    Workshops - Werkgebied - Contactformulier