De Italiaanse keuken heeft een geheel eigen manier om groenten te bereiden en dat is geen wonder als je ziet hoe rijp, mooi en smaakvol hun verse producten zijn.
 
Contorni - Bijgerechten
Bijgerechten van groenten, salades en aardappelen, waarvan sommigen kunnen worden beschouwd als hoofdgerecht of kunnen worden ingezet als starters in combinatie met andere kleine hapjes.

  • Verdure Grigliate
  • Gegrilde groenten met olijfolie, knoflook en peterselie
  • Verdure Gratinate
  • Gagratineerde groenten met bechamelsaus en kaas
  • Peperonata
  • Gestoofde paprika met ui en tomaat
  • Fagiolini Verdi con Spek
  • In spek gewikkelde sperziebonen
  • Fagioli Piccanti
  • Gestoofde bonen in pikante tomatensaus
  • Patate al Forno
  • Aardappeltjes uit de oven met olijfolie en knoflook
  • Patate Gratinate
  • Aardappel-gratin
  • Pure' di Patate
  • Aardappelpuree
  • Insalata Mista
  • Gemengde verse sla en groenten, gekruid met olijfolie en balsamico-azijn Home - Caterina - Menukaart - Pizza Oven
    Workshops - Werkgebied - Contactformulier